Razer spočel uradno Pokemon miško in tipkovnico

Še pičlih par dni nas loči do povsem nove Pokemon igre, ki se bo tokrat imenovala Sword and Shield. Norija okoli prisrčnih živalic je sedaj na vrhuncu in to navdušenje želi malce izkoristiti tudi podjetje Razer.

V sodelovanju s Pokemon Company so tako miško, podlogo in tipkovnico, vse to pa je obarvano v živo rumene barve slavnega Pikachuja.

Najbolj izstopa tipkovnica, katera je v bistvu prebarvana Razer Ornata. Ta je obarvana rumeno, podpora za zapestja pa vsebuje gravirane Pokemon podobe. Escape tipka je tu Poke Ball, smerne tipke pa vsebujejo Pikachujev rep. Tipkovnica vsebuje samo eno ozadno osvetlitev in ta je seveda rumena.

Miška je Razer Goliathus, ta pa na sprednji strani vsebuje osvetlitev značilnega Pikachu repa, kolešček in stranski gumbi pa so obarvani rdeče. Tu je še podloga, ki kaže podobo najbolj znanega Pokemona.

Zadeva je tudi presenetljivo poceni. Tipkovnica vas bo oklestila za okoli 100 $, miška in podloga pa 57 $. Žal pa je sedaj čas za slabe novice. Ta periferija je na žalost na voljo samo Kitajcem, ekskluzivno na spletni trgovini Tabao. Če ste voljni plačati poštnino in si lahko prevedete stran v domači jezik, si lahko tipkovnico naročite tule in miško tule.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime