Resnična zvezda KSI vs Logan Paul obračuna je bil lažni Ed Sheeran, ki je preslepil vse zbrane influencerje

Morda še niste slišali za Josh Pietersa, a tip je precej popularen YouTuber, ki je slaven spopad med KSI-jem in Logan Paulom izkoristil za prav posebno zvijačo.

Josh je namreč po naključju odkril tipa, ki je praktično identična kopija slavnega pevca Ed Sheerana. V resnici gre za igralca, ki sliši na ime Ty Jones, prihaja pa iz Manchesterja. Ty se zaveda svoje podobnosti z glasbenikom in moč ga je celo najeti za prireditve, če se vam slučajno zahoče popestriti kakšen dogodek z lažno, slavno osebnostjo.

Josh ga je zato kontaktiral in organiziral let v Los Angeles, kjer sta se skupaj podala na rdečo preprogo dogodka KSI vs Logan Paul.

Odziv je bil fenomenalen. Tako novinarji kot tudi oboževalci so bili prepričani, da se je pred njimi znašel resnični Ed Sheeran in sledile se množične prošnje za intervju in podpisovanje avtogramov. Lažni glasbenik se je nato prebil tudi v zaodrje, kjer se je gnetla smetana interneta. Slavni influencerji kot so Tana Mongeu, Daniel “Keemstar” Keem in Roman Atwood čez masko niso mogli spregledati in sledilo je slikanje in poziranje za slike.

Varnostniki so nato Josha in lažnega Eda pospremili do VIP sedežev, kjer sta sedela Rick Ross in Justin Bieber, a sta se nato odločila zapustiti prizorišče. Justin namreč pozna Eda osebno in bi verjetno zlahka spregledal skozi masko.

Celoten incident spomni na tistega, ko se je pisec spletne strani Elite Daily Humor, visokorasli Connor Toole, leta 2015 pretvarjal, da je sodeloval v naboru lige NBA. Tako njega kot lažnega Ed Sheerana niso zasačili, oba pa sta se pri svoji prevari močno zabavala.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

2 KOMENTARJI

  1. si misliš … se pretvarjaš da si šeran, dekleta se lepijo nate kot lepilo, potem pa kaki rečeš … lahko seksaš z mano, edom šeranom. 😛 Ženske bi se stopile ob tem, on pa bi užival na max.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime