Elder Scrolls svet je prispel v Total War igro

Medieval II: Total war je danes star že 17 let in pri mnogih oboževalcih te historične sage velja prav Medieval II za najboljši del. To ne gre samo na račun igralnih mehanik (čeprav so te odlične), ampak predvsem na to, da gre za zadnji Total War naslov, ki omogoča globoko ustvarjene modifikacije.

In sedaj so dobre novice nastopile za vse oboževalce Elder Scrolls franšize, ki bi radi svoje Tamriel avanture doživeli tudi v obliki strategije. Elder Scrolls masovne bitke še nismo videli, celo tisti spopadi v Skyrimu so bili bolj kot ne patetični, saj pogon ni mogel prebavljati velikega števila bojevalnih enot.

Teh tegob je sedaj konec, saj modifikacija The Elder Scrolls: Total War v Medieval II vnese 18 različnih igralnih ras, ki se lahko med sabo spopadejo na ogromni strateški mapi Tamriela. Ko se nam zahoče mlatenja, se lahko preselimo v ogromne bitke, kjer nas čakajo povsem nove enote, med njimi lahko opazimo tudi Silt Striderje.

Elder Scrolls oboževalci si lahko zadevo potegnete iz sledeče povezave, za igranje pa boste potrebovali nameščeno kopijo igre Medieval II. Razvijalec je spočel tudi novi napovednik, ki si ga lahko ogledate spodaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime