Kje se skrivajo vsi opisi igre Star Wars Jedi: Fallen Order?

Po letih čakanja smo vsi navdušenci Star Wars franšize prešerno proslavljali naznanitev enoigralske Star Wars Jedi: Fallen Order. Do uradnega izida na PS4, Xbox One in PC nas loči zgolj še nekaj ur, a kljub temu je o končni verziji znanega le malo. Na spletu je moč najti le prezgodnje prve vtise, ki so zgolj pokazatelj smeri razvoja končnega produkta. Če sodiš med osebe, ki igre rada prednaroči, boš do zadnjega postavljen v negotov položaj. EA jo je namreč ponovno zagodel. Prve ocene profesionalnih ocenjevalcev bodo zaradi prepovedi objave pred izidom, objavljene sočasno s splavitvijo (morebiti kakšno uro prej).

Je to pokazatelj, da nas mora skrbeti? Eden izmed razlogov morda tiči v tem, da igra ne bo imela možnosti časovno omejenega testiranja na EA trgovini.

EA zagotavlja, da so vse skrbi odveč. Za tovrsten pristop so se odločili zaradi kvarnikov, ki bi igralcem igro priskutili. Nenazadnje gre za štorjalno gnano igro.

Star Wars Jedi Fallen Order se bo dogajala malce po dogodkih iz Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith.

V središču se znajde Padawan, ki je kot eden izmed redkih preživel iztrebljanje s strani Imperija. Med pohajanjem ti tokrat ne bo potrebno skrbeti za moralni sistem, saj v igri ne bo prisoten, vsaj ne v standardni obliki.

Po ugibanjih naj bi šlo za avanturo, ki združuje zgodbovne elemente serije Uncharted in tepeškanje iz Dark Souls oz. Sekiro. Obetaš si lahko tudi dvobojevanja z Stormtrooperji in preostalimi pristaši Imperija.

Lootboxov in mikrotransakcij na veselje mnogih ne bo. Vsaj če gre verjeti izvršnemu direktorju Respawna, Vincu Zampelli.

Vse skupaj zveni sila spodbudno, na neizpodbitno resnico bo potrebno počakati zgolj še nekaj ur.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime