Končno smo dobili prvi igralni posnetek Age of Empires 4!

Že dolgo vemo, da Microsoft dela na četrtemu delu Age of Empires serije, a založnik nikakor ni želel prikazati kakšnega igralnega posnetka. To se je včeraj vendarle spremenilo na dogodku X019 in končno smo videli igro v dejanski igralni obliki.

Age of Empires 4 je zaenkrat v pred-alfa različici, a prikazano je zagotovo navdušilo marsikaterega oboževalca, ki na pravo nadaljevanje čaka že vrsto let. Podoba je morda malce preveč risana, a navduši ogromno mesto in obzidje, na katerega bomo lahko sedaj končno posadili lokostrelce.

Razvijalec je na odru potrdil dve civilizaciji: Angleže in Mongolce. Seveda jih lahko pričakujemo še veliko več, lepo pa je videti, da se bo igra zopet vrnila v srednjeveško dobo, ki smo jo že kar malce pogrešali.

Žal še nimamo datuma izida, se pa lahko do takrat zabavate ob nedavno izdanem Age of Empires 2 HD, ki dodobra predela legendarni drugi del in tudi doda marsikaj novega. Manjka samo še Warcraft 3 Reforged in RTS oboževalci boste doživeli manjšo obuditev tega pozabljenega žanra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime