Retro platformščina The Messenger je trenutno brezplačna na Epic Games trgovini

Čas je, da zopet malce odebelite vašo Epic Games knjižnico. Kot je v navadi, je založnik zopet pripravil novo brezplačno igro, ki jo lahko za omejen čas aktivirate in potem na svojemu računu obdržite za vedno.

Tokrat je to zanimiva platformska igra The Messenger. Roko na srce, smo se že kar malce razvadili Epicovih ponudb, saj smo navajeni naenkrat dobiti dve brezplačni igri, tokrat pa smo dobili samo eno. Enako se bo zgodilo naslednji teden, ko nas bo zastonj pričakala strategija Bad North: Jotun Edition.

The Messenger morda na prvi pogled izgleda samo kot spet ena platformska avantura, kjer preoblečeni v ninjo skačemo skozi različne izide, spremlja pa nas retro grafika, sestavljena iz 8-bitnih podob. A grafika je dejansko del igralne mehanike, saj lahko preklapljamo med 8-bitnimi in 16-bitnimi piksli, to pa nato vpliva na igralno mehanike in razreševanje ugank.

Zanimivo in za to ceno se zadevo vsekakor splača preizkusiti. Obiščite sledečo povezavo in si igro aktivirajte, na voljo pa je tudi brezplačen DLC Picnic Panic.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime