Star Wars prihaja v Fortnite

Fortnite je že postal neke vrste oglaševalsko orodje za trenutno najbolj popularne filme ali pa serije. Dobili smo že kar nekaj tako imenovanih “crossover” dogodkov, ki se zgodijo ravno takrat, ko se pripravlja izid neke velike zadeve. To je seveda iz marketinške strani povsem logično, saj tako na lahek način zbobnaš zanimanje za svoj izdelek.

Sedaj bo prvič v Fortnite vstopil tudi Star Wars. Epic je križanje teh dveh znamk napovedal v videu, v katerem bo igralce razveselilo dejstvo, da si lahko pridobijo preobleko originalnega Stormtrooperja. Nove cote si lahko privoščite v igrini trgovini, dobite pa jo lahko tudi, če si na Epic Games platformi kupite igro Star Wars: Jedi Order.

Slednja je seveda celotna poanta nastopa Vojne zvezd v Fortnitu, saj je izid filma The Rise of Skywalker še malce predaleč, da bi se že začela takšna promocija, medtem ko se bo Fallen Order odklenil za igranje že danes.

Da pa ne bo vse ostalo pri samo eni ubogi novi preobleki napoveduje nova nevarnost, ki se je izrisala na Fornite nočnem nebu. Pozorni igralci so na nebu opazili vesoljsko ladjo Star Destroyer, zanimivo pa bo videti, če se bo plavajoči kos pice približal in če bomo iz tega dobili kakšen nov, poseben dogodek.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime