Wasteland 3 dobil nov igralni napovednik ter datum izida

Navdušenci nad RPG-ji verjetno pozorno spremljate vsak naslov, ki bi vam zopet omogočil spremljanje bogate štorije in nadgrajevanje vašega karakterja.

Tako imate zagotovo na radarju franšizo Wasteland, ki je z drugim delom dokazala, da je na polju postapokaliptičnih RPG-jev prostora še za kaj drugega kot pa za Fallout.

Včeraj se je odvil dogodek X019 in Microsoft nam je prikazal veliko stvari svojih razvijalcev, med katerimi se je znašel tudi InExile, kateri je zaslužen za drugi del.

Trojka nas bo tokrat odpeljala v zasneženi Colorado in pozna se, da je razvijalec dobil lep kupček drobiža iz strani Microsofta. Grafična podoba je močno nadgrajena, razvijalec pa obljublja, da nas še vedno čaka globok in zanimiv RPG naslov.

Naša naloga bo tokrat zbrati zbrati četico Ragnerjev, ki se bodo odpravili v zasneženo okolico iskati enega od svojih izgubljenih pripadnikov. Razvijalec je povedal, da za razumevanje zgodbe ni potrebno preigrati predhodnika, a zagotovo boste veterani prepoznali marsikateri namig na prejšnje dele.

Wasteland 3 je dobil tudi datum izida. To se bo zgodilo 19. maja 2020, igro pa si lahko že prednaročite na Steamu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime