Najavljen Path of Exile 2

Te dni se v Novi Zelandiji odvija ExileCon in razvijalec Grinding Gear Games je za vse obiskovalce pripravil prav posebno presenečenje.

V izdelavi je namreč Path of Exile 2, nadaljevanje hudo popularnega akcijskega RPG-ja, kjer število sovražnih okostnjakov premaga samo število opcij v razvojnemu drevesu.

Dvojka bo vsebovala novo štorijo, ki jo bo poskušala povedati skozi 7 različnih poglavij. A pozor, v napovedniku se pojavi fraza “ena igra, dve kampanji”. To pomeni, da se boste igralci lahko odločili preigrati originalno zgodbo z vsemi dodatki, ki so trenutno na voljo v Path of Exile 1 ali pa se podali v povsem novo izkušnjo. V obeh primerih boste prišli do enakega konca, kjer se bo začel lov za najboljšo opremo.

Čaka nas povsem nov pogon, ki bo veliko večji poudarek dajal na fiziko. Prav tako se lahko veselimo 19 novih Ascendancy igralnih razredov, popolnoma pa naj bi bil tudi predelan sistem veščin.

Path of Exile 2 je še precej daleč od izida, a razvijalec upa, da bomo igro dočakali proti koncu 2020, vmes pa naj bi se pojavila tudi beta. Med tem časom nas čaka nova vsebina za originalno igro, tako da vam ne bo dolgčas.

Grinding Gear je poleg napovednik izdal tudi 14-minutni igralni napovednik, kjer si lahko spremembe malce bolje ogledate.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime