Kako izgleda Red Dead Redemption 2 na najnižjih možnih nastavitvah?

YouTube kanal LowSpecGamer ima zelo zanimivo vsebino. Tip se je namreč odločil poganjati najnovejše igre na mizernih računalnikih, ki komajda poganjajo Minolovca, kaj šele kaj bolj ekstravagantnega.

A kanal je dokazal, da z malce iznajdljivosti in včasih s pomočjo modifikacij lahko nekatere igre poganjate na res osiromašenih konfiguracijah.

Njegova tokratna tarča je postal Red Dead Redemption 2, kateri je slaven po svojih precej visokih zahtevah. LowSpecGamer je najprej zniža vse nastavitve, ki jih ponuja sama igra, nato pa se je odpravil mešetariti po system.xml datoteki, da je grafično podobo znižal na sam minimum.

Na integrirani grafiki mu je nato uspelo zagnati igro in ta je celo tekla pri spejemljivih sličicah na sekundo. A cena je velika. Karakterji izgubijo vse podrobnosti, konji pa so nato takšni, kot bi jih oblikovali iz gline.Naš protagonist Arthur Morgan izgleda kot karakter iz igre Thief 1 , ki je izšla leta 1998. LowSpecGamer pravi, da bi se dalo verjetno iz igre iztisniti še kaj več, a to bodo prinesle šele kakšne modifikacije.

Video vas čaka spodaj, priporočamo pa, da si ogledate še kakšen njegov posnetek in morda vam uspe na vaš krompir spraviti kakšen naslov, nad katerim ste v preteklosti že obupali.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime