Black Friday razprodaja zatavala tudi v EIGRE.si trgovino

V zimskih časih se večina ljudi najbolj veseli božičnih praznikov, a tisti bolj tehnološko podkovani se mesec pred tem veselimo razprodaj Black Friday, ki v spletnih štacunah močno znižajo cene izdelkov tehnoloških igračk in tudi iger.

Spletna trgovina EIGRE.si je prav tako pred kratkim padla pod vpliv Črnega petka in znižana je cela paleta zanimivih izdelkov. Za vas smo tako na kup zbrali tistih nekaj najbolj zanimivih, ki vam bodo zagotovo polepšali november.

Časa za nakup imate dovolj, saj bo akcija potekala do konca novembra, tako da se lahko dobro pripravite za božično mrzlico.

UVI Gear periferija

Zagotovo najbolj v oči stopi povsem nova periferija slovenskega podjetja UVI, ki se je iz igričarskih stolov in dvižnih miz preselil tudi za računalniško mizo. Tako si lahko povsem opremite svoj gaming kotiček, najboljša stvar pri temu pa je, da so združili kvalitetno z zares udobno ceno, ki je ob Black Friday popustu še toliko nižja. Več informacij glede opreme na njihovi uradni strani, trenutno pa so znižani:

UVI Wrath 7.1 slušalke -13% na 39,89 €

Miška UVI Envy -9% na 49,90 €

UVI Pride tipkovnica -13% na 84,90 €

UVI Pride Mini tipkovnica -12% na 74,90 €

Ostali izdelki, vredni ogleda:

Znižanih je še ogromno drugih izdelkov, zato je najbolje da odklikate na uradno stran razprodaje in si tam bolj podrobno ogledate vse ponujene artikle.

Akcije bo konec 30.11. oz. do poteka zalog.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime