Modern Warfare naj bi kmalu prejel battle royale igralni način

Če v letu 2019 izdaš igro, ki vsebuje vsaj ščepec večigralstva, potem je bolje zate, da v njo na nek način vgradiš battle royale način. Nedavno izdani Modern Warfare tega ob izidu ni imel, a očitno se bo to kmalu spremenilo.

Na Redditu se je pojavil obsežen prispevek uporabnika, ki je že prej napovedal lepo število prihajajočih map, sedaj pa je v igrinih datotekah odkril še nekaj zelo zanimivega.

Modern Warfare naj bi tako naslednje leto dobil obsežen battle royale način, na kateremu naj bi skupaj delala razvijalca Infinity War in Raven. A zadeva bo vsebovala nekaj unikatnih mehanik, ki se jih splača ogledati bolj podrobno.

Mapa bo ogromna in bo sestavljena iz večih drugih, že obstoječih map. Tako boste lahko prosto raziskovali mapo Krovnik Farmland mapo in potem brez nalagalnega zaslona prešli na Karst River Quarry. Na ogromnem območju se bo naenkrat lahko spopadlo do 200 igralcev, skakanje iz aviona pa bo podobno kot v Apex Legends, ko bo za igranje v skupinah naključni igralec lahko izbral točko pristanka za celotno ekipo.

Zanimive so tudi igralne mehanike.

Nabirali boste lahko “respawn” žetone in potem te unovčili, ko boste želeli oživeti padlega borca. Tega boste nato odvlekli do oživetvene točke, ta pa bo nato stopil v Gulag. To je posebno območje, kjer se bo padli soborec v načinu 1v1 spopadel z nekom drugim, zmagovalec pa se bo lahko nato vrnil v glavno igro. A obujeni igralec bo moral nato odhiteti še do mobilne orožarne, kjer ga bo pričakala vsa do tedaj nabrana oprema. Vsake toliko se bo v Gulagu zgodil pobeg iz zapora in vsi čakajoči igralci se bodo zopet pojavili na mapi.

Nabirali bomo lahko tudi posebno surovino, s katero bomo lahko nato kupovali razne priboljške v skrinjah ali pa jo uporabili v Gulagu in polagali stave na 1v1 boje.

Seveda nič od tega ni potrjeno, a zadeva je precej podrobna in vsebuje odkrito rečeno zelo zanimive ideje, ki bi si jih težko nekdo kar izmislil. Bomo videli drugo leto, če bo iz te moke kaj battle royale kruha.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime