Motorola nas želi s telefonom Razr vrniti v zlato dobo mobilnikov

Eden najbolj kulskih mobilnih telefonov se vrača!

Podjetje Motorola je leta 2004 zaslovela s svojim preklopnim telefonom in tega smo nato videli povsod: od filmov, glasbenih spotov do končnih uporabnikov, ki smo frajersko zaključili vsak pogovor z zadovoljujočim poklopom telefona. Zadevo si lahko tudi jezno zaprl, če te je sogovornik slučajno razburil in tako si izpadel še večji slaboritnež.

Sedaj se piše leto 2019 in Motorola se ne nahaja več na vrhuncu slave, a morda ji zna žepe napolniti novo napovedani telefon Razr.

Tudi ta bo poklopni, a se bo malce razlikoval od svojega slavnega prehodnika. Vseboval bo namreč upogljiv ekran, kot ga denimo drži Galaxy Fold, le da se bo ta preklopil horizontalno. Ko se bo to zgodilo, se bo na zunanji strani telefona pojavil manjši, 2.7 inčni OLED zaslon, na kateremu bomo lahko gledali razna obvestila in sprožili preproste ukaze.

Ko bo ekran v polni velikosti, bomo lahko gledali v pOLED ločljivost 2142×876. Za procesorsko moč bo poskrbel precej revni Snapdragon 710, ta pa bo sparjen s 6 GB spomina in 128 GB prostora.

Razr bodo krasile tudi dve kameri, te pa vas ne bodo ravno odpihnile. Zadnja kamera bo vsebovala ločljivost 16 MP, sprednja pa vsega 5 MP.

Ne navduši tudi baterija. Ta bo držala 2510 mAH električnega soka, polnili pa jo bomo preko USB-C vhoda. Na brezžično polnjenje lahko kar pozabite.

Motorola želi za ta retro sprehod zasoljeno ceno. Upogljivi zasloni so dragi in tako vas bo Razr opeharil za okoli 1500 $, prednaročila za ameriški trg pa se bodo začela 26. decembra, prvi lastniki pa bodo zadevo v roke prejeli januarja 2020. Več informacij na uradni strani izdelka.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime