Valve naj bi kmalu razkril VR igro Half-Life: Alyx

Kolikokrat smo že slišali neuradne govorice o temu, da naj bi razvijalec Valve delal na novi Half-life igri? Zdi se, da se konstantno pojavljajo namigi in nepotrjene govorice, a na koncu iz vsega skupaj ni nič.

A tokrat morda kaj bo iz tega. Valve je že nekaj časa nazaj najavil, da dela na kar treh VR projektih in to naj ne bi bili samo neki demoti, ampak prave igre, ki bodo ponujale ure zabave v virtualnem okolju.

Ti dnevi so pomembni za Half-Life franšizo. Drugi del je nedavno praznoval svoj 15. rojstni dan, original pa bo jutri, 19. novembra dopolnil že 21. let, kar pomeni, da bi bil v ameriški pivnici legalno postrežen z alkoholom.

Valve naj bi obletnico objavil za najavo nove VR igre Half-Life: Alyx. Na spletu se je namreč pojavil še neobjavljen intervju, v katerem naj bi sodelovali Geoff Keighley, kateri vodi znano podelitev nagrad The Game Awards ter Valvov zaposleni Robin Walker. V pogovoru je še neznana tretja oseba, katera naj bi bila po ugibanjih sam šef Gabe Newell.

“Leak” naj bi bil legitimen, saj naj bi bila zanj odgovorna ista oseba, ki je pravilno napovedala igro DOTA Underlords, še preden je bila ta uradno objavljena.

Half-Life: Alyx naj bi izšla marca 2020, uradna objava pa naj bi se zgodila na podelitvi The Game Awards, katero bomo lahko v živo gledali 12. decembra.

Pa se spet spravimo na čakanje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime