Detroit: Become Human dobil datum izida za PC

Da razvijalec Quantic Dream dela na predelavi svoje zadnje igre Detroit: Become Human za PC, je znano že nekaj časa. Ekipa je že nekaj časa nazaj podpisala pogodbo z Epic Games Store in za trgovino so že izdali svoji igri Heavy Rain in Beyond: Two Souls.

Sedaj se približuje čas, da pridobimo tudi njihov zadnji naslov, ki si je pri nas prislužil visoko oceno. Gre za zanimivo zmes igranja in spremljanje bogate štorije, kjer se androidi želijo vklopiti v človeško civilizacijo in postati enakopravni člani družbe.

Predelava za PC bo prinesla malce nadgrajeno grafično podobo ter igranje v 4K ločljivosti. Žal zaenkrat še niso izdali, če bomo pred izidom dobili tudi demo, kot se je to zgodilo pri njihovih prejšnjih igrah.

Vemo pa datum izida in ta se bo zgodil 12. decembra, razvijalec pa je bil tudi tako priden, da nam je priskrbel povsem svež napovednik.

Kot rečeno, igro je moč kupiti samo preko Epic Games trgovine, svojo kopijo pa si lahko rezervirate za slabih 40 € na sledeči povezavi.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

En star televizor je več kot leto dni povzročal internetne izpade cele vasi

Spletna stran Gizmondo poroča o zanimivi zgodbi iz ene male vasice v Walesu, ki se je kar 18 mesecev borila z masovnimi...

Čudoviti Black Myth: Wukong prikazal boj z ogromnim volkodlakom

Prejšnji mesec nas je kitajski razvijalec Game Science presenetil s precej obsežnim napovednikom za igro Black Myth: Wukong. O tem naslovu se...

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!