Darksiders Genesis dobil nov napovednik

Če še niste vedeli, je trenutno v izdelavi novi Darksiders Genesis naslov in ta bo malce drugačen od predhodnikov.

Tokrat naše akcije namreč ne bomo izvajali iz tretjeosebne kamere, ampak bo nadzor malce spominjal na Diabla.

Moč bo igrati sodelovalno, kjer se bomo skozi Genesis svet sprehodili v vlogah dveh jezdecev apokalipse, ki slišita na ime Strife in War. Slednjega seveda poznamo že iz originalne igre, medtem ko je Strife novinec in je še edini jezdec, ki ga še nismo preizkusili v povsem svoji igri.

Razvijalec Airship Syndicate se je včeraj odločil, da na spletu objavi novi igralni napovednik, ki prikaže predvsem sistem nadgrajevanja. Ta bo narejen preko “Creatures Cores”, te dobrine pa bomo pridobili ob porazu sovražnikov, večjih šefov in v Vulgrim trgovini. Da, naš priljubljeni trgovec iz onostranstva bo pristen tudi v tej igri.

Igralci boste lahko tudi poljubno preklapljali med Strifom in Warom, oba junaka pa bosta posedovala tudi posebni merilnik, ki ga bosta polnila s pobijanjem demonov. Ko se bo ta enkrat napolnil, bosta lahko aktivirala posebno sposobnost, ki bo na plan privlekla njuno uničujočo obliko.

Darksiders Genesis nas bo pozdravil že 5. decembra, a samo na PC-ju in Google Stadia, medtem ko bodo konzole svojo verzijo dobile 14. februarja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime