Emilia Clarke naj bi bila pod pritiskom, da se sleče v Igri prestolov, saj producenti niso želeli razočarati oboževalcev

Če vam sedaj omenim besede Igra prestolov, kaj je tista prva stvar, ki vam jo bodo pred oči narisale spominske celice? No, verjetno boste videli rdeče, saj se še vedno niste pomirili od katastrofalne zadnje sezone in šibkega zaključka.

A nekateri med vami ste pred oči zagotovo dobili podobe golote, ki je to serijo prevevala od samega začetka.

Število jošk, vagin in mlahavih penisov je bilo v HBO-jevi uspešnici toliko, da ti je včasih postalo kar nerodno ob gledanju, še posebej če si gledal zadevo skupaj s starši. Nerodno pa očitno ni bilo samo nam, ampak tudi takrat skoraj povsem frišni igralki Emili Clarke, ki je v seriji odigrala vlogo Daenerys.

Emilia je pred kratkim sodelovala v podcastu Armchair Expert in tam je povedala nekaj zanimivosti glede svojega sodelovanja v tej nekdaj slavni seriji. Meni, da je bila zato, ker je bila novinka in ni imela nekih prejšnjih izkušenj iz igranja, precej izkoriščena.

Povedala je, da ima sedaj, kot priznana igralka, veliko večji nadzor nad tem kaj želi početi in kaj ji je všeč. A na Igra prestolov snemanju se je v prvi sezoni velikokrat skregala kot je denimo bil primer iz pogajanja s producentom:

Emilia: “Ne, rjuha ostane gor.”

Producent: “Saj menda ne želiš razočarati svojih Game of Thrones oboževalcev?”

Emilia: “Jebi se!

Kljub temu se je velikokrat vdala in snemala nage scene, preprosto zato, ker je bilo to njeno delo in ni imela veliko besede pri odločitvi. Tako se je med scenami spraševala, če ima sploh smisel, da je v temu kadru naga ali pa jo samo izkoriščajo.

Clarke je še povedala, da ji je bil v veliko podporo soigralec Jason Momoa, ki ga iz serije poznamo po vlogi Khal Droga. Ta ji je velikokrat podal nasvete, da naj se bolj postavi zase in naj ustvari meje, kar se je v kasnejših sezonah tudi obrestovalo. Dvojec je ravno zaradi tega še danes tesen in se velikokrat pojavi skupaj na prireditvah.

Nekdanja soigralca sta še danes dobra prijatelja, ravno zaradi tega, ker sta si med snemanjem nudila podporo.

Mimogrede, sem samo jaz tak, da po katastrofalni zadnji sezoni nimam nikakršne želje po ponovnem ogledu serije? Navsezadnje sem si večkrat pogledal tudi kaj drugega s slabim koncem, ampak pri Igri prestolov se mi ne da zagnati niti prvega dela.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime