Mechwarrior 5: Mercenaries dobil nov igralni napovednik

Če ste privrženec ogromnih robotov, ki preko orožij radi demolirajo vse pred sabo, potem zadnja leta do vas niso bila prijazna.

Marsikatera igra nam je do sedaj že postregla s sekcijami, kjer smo sedli v nekakšno mehanizirano vozilo in nato preko raket počistili okolico z vsemi grdavži, ki so nam prej, ko nismo bili zaščiteni s tono železo, delali velike preglavice.

A neke polnopravne igre, kjer bi bila celotna igra sestavljena iz tega, da se nahajamo v ogromni hodeči, skorajda neprebojni trdnjavi, že dolgo časa ni bilo na spregled.

Za to zvrst iger je včasih skrbela serija Mechwarrior, ki bo sedaj kmalu, po vseh teh letih, kočno dobila svoj peti del.

Na Mechwarrior 5: Mercenaries dela razvijalec Piranha Games (ne, tisti iz Gothica se imenujejo Piranha Bytes) in včeraj so nam prikazali nov igralni posnetek, ki prikaže 4 minute radostne karnaže.

Prikazano pa ni samo bojevanje, ampak smo dobili tudi vpogled v to, kako bomo pobirali zaklade poraženih nasprotnikov in kako bo potekalo nadgrajevanje naše orožarne.

Če vas zanima štorija, si lahko pred igranjem preberete uradne knjige, katere si lahko brezplačno prenesete na sledeči povezavi.

Mechwarrior 5: Mercenaries bo izšel 10. decembra na Epic Games trgovini, spodaj pa si lahko ogledate prej omenjeni napovednik.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime