Warhammer: Vermintide II je ta vikend brezplačen

Ta vikend vam zagotovo ne bo dolgčas. Epic Games podarjajo zanimivo indie igro Bad North, Humble Bundle gosti večjo razprodajo, dobre volje pa je tudi razvijalec Fatshark.

Ta skrbi za serijo iger Warhammer: Vermintide in čeprav zadeva ni nikoli dosegla popularnosti battle royale iger, gre še vedno za zanimivo večigralsko sekljačino, vredno preizkusa.

Sedaj so se odločili igro Warhammer: Vermintide II čez vikend ponuditi povsem brezplačno. Za razliko od Epicove ponudbe, je Vermintide brezplačen samo čez vikend, kasneje pa boste za igranje primorani v odštevanje denarcev. A nič ne de, če vas bo igra med preizkusom navdušila, jo boste lahko kupili po močno znižani ceni 6,99 €. Seveda se bo ves napredek iz brezplačne verzije prenesel v polno inačico.

Vermintide II se igra podobno kot denimo Left 4 Dead. To pomeni, da se lahko povežete v igro s še tremi drugimi prijatelji in se podate klati množico nasprotnikov, prednost te igre pa je, da veliko stavi na boj od blizu. Mahanje s sekiro in sabljami ter špricanje rdeče življenjske tekočine vam bo pričaralo res poseben občutek.

Igro si lahko pridobite na Steamu, ponudba pa se izteče 25. novembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime