Capcom naj bi delal na predelavi Resident Evil 3 Remake, izid naj bi se zgodil v 2020

Morda ena najmanj presenetljivih novic je ta, da Capcom dela na predelavi tretjega dela, ta pa naj bi se imenoval Resident Evil 3 Remake.

Zadeva je nepresentljiva zato, ker je Capcom že izjavil, da bo predelal veliko starejših naslovov, a le če se bo dobro odrezala predelava drugega dela Resident Evil 2 Remake. In to se je vsekakor zgodilo, saj je dvojka požela odobravanje kritikov (tudi mi smo prilepili visoko oceno) kot tudi igričarske baze. Igra se tudi poteguje za nagrado Game of the Year.

Sedaj so se pojavile nove govorice iz strani YouTube kanala SpawnWave. Ta je iz virov izvedel, da je špil v aktivnem razvoju in da naj bi izšel enkrat v letu 2020. Enako poroča spletna stran Eurogamer, ki je iz virov izvedela, da naj bi bila igra že nekaj časa v razvoju, a je trenutno vsa pozornost usmerjena v prihajajoči večigralski projekt Project Resistance.

Mi se morebitne predelave vsekakor veselimo in če nam je že Mr. X pognal strah v kosti, se že kar tresemo ob misli grozljivega Nemesisa, ki bo ob nadgrajeni grafični podobi še večji faktor pri nočnih morah.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime