Popularni YouTuber moral prositi oboževalce preko Twitterja, naj ga ne hodijo na pogreb njegovega očeta prositi za selfie

Čaščenje slavnih je čudna zadeva. Včasih so med slavne medijske osebe prištevali razne filmske igralce ali pa pevce in ti so si zaradi svojega talenta nabrali lepo število oboževalcev in kot se vedno zgodi pri takšni masi ljudi, bo med njimi nekaj čudakov. Dandanes lahko med slavne prištejemo tudi razne YouTuberje in Instagram vplivnike in čeprav so ti nekoliko drugačni od prej omenjenih zvezdnikov, imajo svoje privržence. In tudi svoje čudake.

Slavni YouTuber Bretman Rock je pred kratkim zmagal nagrado za “Beauty Influencerja” leta 2019, takoj po prejeti nagradi pa se je odpravil na Filipine, kjer se je udeležil pogreba nedavno preminulega očeta. Da je ta odšel v onostranstvo niti ni bila skrivnost, saj je Bretman novico o njegovi bolezni delil s svojimi oboževalci, a verjetno tip ni pričakoval, da se bodo nekateri med njimi odpravili za njim na Filipine.

Tam so nepovabljeni obiskali pogrebno slovesnost, slikali žalujoče, Bretmanu pa celo izrazili sožalje in ga nato zaprosili za selfie. YouTuberju je prekipelo, ko so ga oboževalci je med časom žalovanja obiskovali na domu, zato je vse svoje sledilce prosil, da naj ga vendar pustijo pri miru.

Zadeva je vsekakor presneto čudna in kaže na to, da so YouTuberji postali veliko bolj izpostavljeni in so lažje dosegljivi kot denimo filmski zvezdniki. Še posebej to velja za razne “influencerje”, saj je celotna poanta njihove slave, da svojim sledilcem delijo vsako podrobnost svojega življenja, zaradi česar tudi postanejo lažja tarča, medtem ko si drugi zvezdniki lahko privoščijo več privatnosti.

Po drugi strani pa je Bretman tak YouTuber, ki je med žalovanjem delil sliko, na kateri je objokan, kar bi lahko kdo razumel, da smrt izkorišča za vzbujanje pozornosti.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime