Apex Legends ima sedaj uradno trgovino za prodajo oblek

Največji privrženci svojih omiljenih iger radi svojo naklonjenost izkazujejo tudi v javnosti. Zagotovo ste v zadnjih letih opazili poplavo Fortnite majic in založniki si pridno drgnejo roke ob vsemu zaslužku, ki jih prinesejo navadna oblačila, ki imajo na sebi odtisnjen logo igre.

Sedaj se je odločil v ta posel spustiti tudi EA s svojo popularno igro Apex Legends. Na spletni strani playapexshop.com so tako odprli uradno trgovino in tam lahko odkrijete lepo število izdelkov, ki bodo vsem pokazali, da ste pravi oboževalec battle royala.

Tako lahko po novem kupite uradne majice, puloverje, nogavice, kape in skodelice, vse pa je okrašeno z Apex Legends podobami in logotipi.

Zanimivo pri vsemu temu je, da zadeve niti niso tako drage, kot bi nemara pričakovali od uradno izdane robe. Majice stanejo slabih 25 dolarjev, puloverji pa 55 zelencev. Seveda lahko kje druge odkrijete cenejšo, neuradno različico, a spet je pri teh vprašljiva kvaliteta, ki se verjetno ne bo ravno mogla primerjati z oficialno robo.

Pošiljajo povsod po svetu, a ker je skladišče v ZDA, vas zna opeči poštnina. Nogavice denimo stanejo 15 €, poštnina pa skoraj 20 €. A če ste pravi oboževalec vam denarja verjetno ne bo žal. Verjetno.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime