Star Citizen prikazal novo misijo, igra trenutno brezplačna za preizkus

Ah, ta Star Citizen. O tej prihajajoči vesoljski epopeji, ki je podrla vse rekorde pri zbiranju denarja, pišemo že dolgo, dolgo časa a izid zato ni nič bližje. Dobivamo pa vsaj nove informacije in posnetke, tako da še vedno obstaja upanje, da bo špil vendarle enkrat celo izšel.

Včeraj se je odvil CitizenCon, ki se sedaj tradicionalno odvija Manchesteru in na oder je stopil sam foter igre, Chris Roberts in ta nas je, skupaj z nekaterimi razvijalci, popeljal skozi novo misijo.

Ni kaj, po videnem sodeč bo špil morda prevzel krono najlepše grafične igre. Vesoljske ladje so lepo animirane, teksture so na naslednji stopnji, predvsem pa navdušuje stopnja podrobnosti. Drevesne krošnje se ob preletu realistično zazibajo, karakterji v mrzlem vremenu iz ust dihajo paro, prisotno pa je tudi dinamično vreme.

Poleg zanimive misije je razvijalec Cloud Imperium igro za omejen čas ponudil za preizkus prav vsakemu. A vesoljski piloti boste nagrajeni še dodatno, saj boste lahko preizkusili prav vsa vesoljska plovila, a ne vsa naenkrat.

Barke bodo postale na voljo postopoma, saj bo vsak dan drug proizvajalec ponudil svoja plovila. Najprej bo na vrsti podjetje Anvil Aerospace, nato Roberts Space Industries, Kruger Intergalactic, Consolidated Outlands ter Tumbril.

Poskrbljeno bo tudi za vse nove igralce, ki morda sploh ne vedo, kako pravilno zagrabiti pilotno palico. Za novince je bil spočet Welcome Hub, tam pa boste našli razne uvajalne posnetke in nasvete, za pomoč pa boste lahko tudi priklicali kakega veteranskega pilota.

Star Citizen boste lahko brezplačno preizkusili vse do 5. decembra.

Za prenos in registracijo obiščite sledečo povezavo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime