V razvoju naj bi bila nova Tony Hawk igra

Legendarni Tony Hawk je poznan vsem navdušencem skejtanja, prav tako pa je v spominske celice zapisan igričarjem, ki so leta preigravali igre z imenom Tony Hawk’s Pro Skater. Serija navdušuje že od leta 2000 dalje, v 2015 pa smo dobili peti del, ki pa je žal popolnoma pogorel tako pri kritikih kot tudi pri igralcih.

A po zadnjih govoricah sodeč se Tony Hawk, ki danes šteje že 51 let, vrača v igričarske vode. Govorico je najprej začel tip z imenom Sabi, ki je verodostojen vir informacij. Povedal je, da naj bi založnik Activision razvil prototipni predelavi prvih dveh iger in jih za igranje delil po pisarnah. To je precej zanimivo, saj se je Tony Hawk ločil od založnika leta 2017, krivec pa naj bi bil slab sprejem petega dela. A možno, da so možakarju ponudili nov šopek denarja in deskar se je odločil za ponovno sodelovanje.

Govorico je nato potrdila profesionalna skejterka Lizzie Armanto, to pa se je zgodilo na podcastu The Nine Club. Vprašali so jo glede njenega nastopa v Tony Hawk’s Pro Skater 5 in Lizzie je ušlo, da Tony dela na novem nadaljevanju in da se bo pojavila tudi tam. Očitno tega ne bi smela storiti, saj so od takrat podcast obrezali in te njene izjave ni mogoče več slišati. To pa v bistvu na nek način še bolj potrdi govorico, saj je očitno da Activision nekaj skriva.

Novi Tony Hawk bi bil več kot dobrodošel, saj skejterskih iger preprosto ni. Edina konkurenca je serija Skate, o njej pa že dolgo krožijo govorice glede četrtega dela, a žal še ni nič uradnega.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime