World of Warcraft praznuje svojo 15. obletnico z različnimi dogodki

Razvijalci Blizzard, ki stojijo za najbolj igranim MMORPG-jem World of Warcraft, sedaj praznujejo že 15. obletnico te zelo uspešne igre. Tokrat so za nas v mesecu decembru in januarju pripravili različne dogodke v katerih bomo lahko uživali.

Dogodki:

  • Anniversary Gift – prinesel nam bo posebno darilo v naš nabiralnik,
  • Memories of Azeroth – Chromie nas bo peljala nazaj v času in obiskali bomo lahko 3 starešolske raide skupaj s prijatelji,
  • Alterac Valley – Ponovno se bomo odpeljali nazaj v čas Vanilja World of Warcrafta in preizkusili bomo lahko PvP tak kot je bil.

Če si resnično želite igranje pravega WoW-a je čas da preizkusite WoW Classic, saj ja ta odličen prikaz, kako so izgledali takšni naslovi v svojih zlatih časih, ko se je bilo treba za vsako stvar še kako potruditi. Če pa nimate toliko časa vam priporočamo, da ostanete na posodobljeni različici in uživate v tem kar vam ponuja, saj je to odlično tudi za tiste, ki imate malce manj časa.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime