Brez skrbi, Cyberpunk 2077 bo imel podrobno animirane seks scene

Pretekli vikend se je v Varšavi odvil dogodek, na kateremu je veliko vlogo igral razvijalec CD Projekt RED. Ta je razodel nekaj novih informacij glede njihovega prihajajočega naslova Cyberpunk 2077.

Ta bo glede na dolžino igranja nekoliko krajši kot The Witcher 3, a razvijalec pravi, da ima Cyberpunk 2077 veliko večji poudarek na ponovnem igranju, saj bodo vaše odločitve pripeljale do drugačnih razpletov. Tako boste za ogled vsega morali igro preigrati večkrat, na vas pa je, če vam kaj takšnega ustreza. Upamo, da bodo razlike res vredne ponovnega preigravanja in da nas ne bo v New Game+ pričakal samo malce drugačen dialog.

Povedali so še, da bo cikel dneva in noči pomembno vplival na igralnost. Ponoči bo na ulicah manj ljudi, tako da se boste lažje pretihotapili nekam, kamor vaša noga ne bi smela stopiti.

Dotaknili so se tudi seks scen. Nazorna grafična seksualna vsebina je bila prisotna v vseh Witcher igrah in nič drugače ne bo niti v Cyberpunk 2077. Razvijalci so šli še korak dlje, saj so povedali, da so vse seks scene podrobno animirane preko tehnologije “motion capture”, kar pomeni, da so se v nekem studiu pravi igralci v smešnih oblekah nerodno drgnili drug ob drugega.

Kako bodo seks scene izgledale v Cyberpunku 2077 bo zanimivo videti, saj je razvijalec že povedal, da bo celotna igra igrana samo iz prvoosebnega pogleda.

Cyberpunk 2077 izide 20. aprila 2020.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime