Brez skrbi, Cyberpunk 2077 bo imel podrobno animirane seks scene

Pretekli vikend se je v Varšavi odvil dogodek, na kateremu je veliko vlogo igral razvijalec CD Projekt RED. Ta je razodel nekaj novih informacij glede njihovega prihajajočega naslova Cyberpunk 2077.

Ta bo glede na dolžino igranja nekoliko krajši kot The Witcher 3, a razvijalec pravi, da ima Cyberpunk 2077 veliko večji poudarek na ponovnem igranju, saj bodo vaše odločitve pripeljale do drugačnih razpletov. Tako boste za ogled vsega morali igro preigrati večkrat, na vas pa je, če vam kaj takšnega ustreza. Upamo, da bodo razlike res vredne ponovnega preigravanja in da nas ne bo v New Game+ pričakal samo malce drugačen dialog.

Povedali so še, da bo cikel dneva in noči pomembno vplival na igralnost. Ponoči bo na ulicah manj ljudi, tako da se boste lažje pretihotapili nekam, kamor vaša noga ne bi smela stopiti.

Dotaknili so se tudi seks scen. Nazorna grafična seksualna vsebina je bila prisotna v vseh Witcher igrah in nič drugače ne bo niti v Cyberpunk 2077. Razvijalci so šli še korak dlje, saj so povedali, da so vse seks scene podrobno animirane preko tehnologije “motion capture”, kar pomeni, da so se v nekem studiu pravi igralci v smešnih oblekah nerodno drgnili drug ob drugega.

Kako bodo seks scene izgledale v Cyberpunku 2077 bo zanimivo videti, saj je razvijalec že povedal, da bo celotna igra igrana samo iz prvoosebnega pogleda.

Cyberpunk 2077 izide 20. aprila 2020.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Na splet ušel nov Assassin’s Creed Valhalla posnetek, ki prikaže šefovsko bitko

Nekaj dni nazaj smo poročali o prvem pravem igralnem posnetku za prihajajoči Assassin's Creed Valhalla. Nek pogumnež je na splet brez dovoljenja...

Ubisoft za en teden podarja dostop do vseh svojih iger

Francoski založnik Ubisoft nam bo čez nekaj dni pokazal, na čem vse je delal zadnje leto in glede na to, da je...

Prvi Ultra skupek zmajevskih skinov v igri Valorant vas bo stal okoli 100 €

Valorant je zabavna večigralska igra, a razvijalec Riot je ni izdal samo zaradi tega, ker se je počutil darežljivega, ampak zato, da...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!