Facebook kupil Beat Saber razvijalca

Beat Saber velja za eno najbolj uspešnih iger, ki jih je do sedaj pridobil VR trg. Razbijanje kock z različno obarvanima žaromečema se morda zdi preprost koncept, a vpeljite k temu vzdušno glasbo in preproste kontrole in hitro pridete do spoznanja, zakaj je Beat Saber postal najbolj prodajani VR naslov.

Za naslovom stoji Beat Games in ta mali studio je prišel do svetovne slave in tako mu je pozornost posvetil tudi Facebook, kateri stoji za virtualnimi očali Oculus. Ti so včeraj na široko odprli denarnico in Beat Games bo sedaj spadal pod Oculus Studios.

Beat Games bo še vedno ostal precej samostojen. Obdržali so svoje pisarne v Pragi in posodobitve za Beat Saber se bodo nadaljevale. Med njimi nameravajo kmalu vnesti 360 stopinjski način, kar bo zagotovo povsem poživilo igro. Insane stopnja zna biti v temu načinu dejansko nemogoča.

Facebook je še povedal, da je to samo ena od prvih pridobitev, saj nameravajo v prihodnosti pod svoje okrilje spraviti še več razvijalcev. Ali bodo ti potem še razvijali igre za druge platforme kot so Steam in VR naprave tipa Vive in Index pa zaenkrat ostaja skrivnost.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime