Steam kontroler trenutno znižan na 5 €

Steam kontroler je bil poskus razvijalca Valve, da malce preuredi razvoj kontrolerjev in vnese nekaj svežih idej, ki bi prišle predvsem PC igričarjem.

Gre vsekakor za zanimiv izdelek. Njegova največja posebnost je, da ne vsebuje dveh gobic, kot to vsebujeta uveljavljena kontrolerja iz Microsofta in Sonyja. Namesto tega se na desni strani nahaja odzivno sledilno polje, po kateremu drsate s prstom, nekaj podobnega pa se nahaja na levi strani.

Kontroler vsekakor zahteva nekaj privajanja, a ko enkrat premagate to oviro, boste našli presenetljivo zanimiv izdelek. Steam kontroler ponuja prilagajanje vseh gumbov, sledilna ploščica pa vam celo omogoči igranje strategij in MMO-jev, medtem ko ste udobno nameščeni pred televizorjem.

Žal se kontroler ni ravno dobro prodajal in Valve ga sedaj prodaja po zelo znižani ceni, saj želi razprodati vse preostale zaloge. Nekako dvomimo, da razvijajo naslednika, kar je velika škoda, saj kontroler vsekakor ponuja nekaj, česar konkurenca preprosto nima.

Izdelek je trenutno na Steamu znižan za kr 90%, kar njegovo ceno zbije na 5,50 €. Seveda morate k temu prišteti še poštnino in ker kontroler svojo pot štarta v ZDA, je slednja precej visoka. A vseeno lahko pridobite kontroler za samo 20 € in če boste zanj našli uporabo in smisel, vam bo še dolgo služil za igranje iger.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime