Apex Legends bo močno spremenil način stopnjevanje in bolj nagradil svoje igralce

EA je postal darežljive sorte in tako bo njihova battle royale streljačina kmalu postala malce manj oderuška do pridnih igralcev in ti bodo za svoje igranje sedaj veliko bolje nagrajeni.

Za začetek so se odločili močno povečati maksimalno možno stopnjo. Ta je zrasla za kar 400% in sedaj nova maksimalna stopnja ne bo več samo 100 ampak 500. To je kar precej velika razlika, ki jo morejo doseči igralci, zato je prav, da so za doseganje novega vrha tudi spodbujani in nagrajeni.

Tu bodo v ospredje stopili Apex Packi, saj boste med 1 in 20 stopnjo za vsak novo doseženi nivo prejeli en paketek. Po številki 20 boste prejeli Apex Pack na vsaki 2 stopnji, vse dokler ne priplezate do številke 300, nakar boste prejeli paketek vsakih 5 stopenj, dokler ne dosežete stopnje 500.

Tisti, ki ste trenutno že na maksimalni stopnji 100, boste prejeli 14 Apex paketkov, ki bi jih drugače dobili, če bi po novemu štartali iz nule.

To je dobra novica za vse igralce, ki ne bi radi odštevali pravih denarcev za Apex paketke in sedaj boste dejansko nagrajeni tako ,da preprosto igrate igro in se zabavate.

Apex Legends bo vse te spremembe vpeljal 3. decembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime