Red Dead Redemption 2 prihaja na Steam 5. decembra

Red Dead Redemption 2 se bo čez en teden pojavil na trgovini Steam, zlobni jeziki pa bi lahko rekli, da bo sedaj končno izšel iz svoje beta verzije, ki so jo do sedaj lahko igrali lastniki Epic Games različice.

RDR 2 se je namreč od izida boril s težavami glede svoje strojne optimizacije in razvijalec Rockstar je od takrat izdal nekaj posodobitev, tako da je sedaj zadeva v veliko boljšemu stanju kot na začetku. Ravno prav za Steam izdajo igre, ki bo tam na svet privekala 5. decembra.

V čemu točno se bo Steamova verzija razlikovala od Epicove še ni jasno, zagotovo pa lahko pričakujemo vsaj dosežke, ki na Epic platformi še vedno manjkajo. Poleg tega se lahko sedaj igralci končno veselijo forumov, kjer bodo o igri spregovorili kakšno besedo in podelili kakšno sliko iz igranja.

Zanimivo je, da kljub temu, da je igra že nekaj časa na PC-ju, krekerjem še vedno ni uspelo zlomiti zaščite, kar je seveda ogromen dosežek za Rockstar. Žal bo igra zamudila Steam jesensko razprodajo, katera se bo zaključila 3. decembra.

Steamova stran je že na voljo, tam pa si lahko igro prenesete v vašo košarico želja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime