The Stanley Parable: Ultra Deluxe zamaknjen v 2020

The Stanley Parable je ena bolj bizarnih iger, ki so v novodobnem času pozdravile naše PC-je. Zadeva, zgrajena v Source pogonu, je svoje življenje začela kot modifikacija za Half-Life, kjer smo nadzorovali navadnega pisarniškega delavca Stanleya, ki se je podal čez čedalje bolj bizarne stopnje, vse naše odločitve med igranjem pa so bile pospremljene z zanimivo obarvanim komentarjem pripovedovalca zgodbe.

Stanley Parable je nato izšel v samostojni različici, z izboljšano grafično podobo in novo vsebino, med katerimi je bil tudi dosežek, ki ste ga odklenili samo tako, če igre niste na Steamu zagnali 5 let od zadnjega igranja.

Nekaj časa nazaj je razvijalec Crows Crows Crows napovedal novo različico – The Stanley Parable: Ultra Deluxe in ta naj bi izšla še letos. Špil je zamenjal pogon na Unity, žal pa razvoj ni stekel dovolj tekoče, da bi lahko igro dobili še letos.

Razvijalec je to izkoristil za ustvarjanje prav posebnega napovednika, ki je v bistvu prava zgodba, ogledate pa si ga lahko spodaj. 6-minutni video lahko skrajšamo na glavno bistvo: špil je prestavljen v 2020, zaenkrat pa še nimamo točnega datuma izida.

Ultra Deluxe inačica bo prinesla ogromno nove vsebine, nove konce, razvijalec pa naj bi delal tudi na predelavi za konzole.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime