Half-Life: Alyx sprožil toliko naročil VR sistemov Index, da je Valvu zmanjkalo zalog

Naslednje poglavje Half-Life franšize, podnaslovljeno Alyx, bo na voljo samo za VR sisteme. To je bilo nekako tudi logično, saj si razvijalec Valve lasti VR napravo Index in potrebujejo neki naslov, ki ne bo prodajal samo sebe, ampak tudi virtualna očala.

In naznanitev projekta se jim je vsekakor obrestovala, saj je prodaja Indexa vse od takrat skokovito narasla. Index se trenutno nahaja na samem vrhu najbolj prodajanih izdelkov in očala so tako hitro letela iz prodajnih polic, da je Valvu celo zmanjkalo zalog.

To se je zaenkrat pripetilo samo v ZDA in Kanadi, kar je močno presenetljivo. Index je vsekakor kvaliteten sistem, a zase zahteva precej zasoljeno ceno.

Poln sistem, ki vključuje očala, sledilni postaji in kontrolerje Knuckles vas bo na Steamu obral za kar 1.079 €. Če si denimo že lastite sistem Vive, lahko uporabite njihove sledilne postaji in kupite samo očala ter kontrolerje za 799 €. Če pa vam je tudi to odveč, si lahko privoščite samo očala za 539 € ali pa kontrolerje za 299 €.

Dobra novica je, da boste ob vsakemu nakupu Index sistema, pa četudi vzamete samo krmilnike, prejeli igro Half-Life: Alyx povsem brezplačno.

Več o igri naj bi izvedeli na letošnji podelitvi The Game Awards 2019, ki se bo odvila 13. decembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime