Lastniki grozljive igre Man of Medan lahko sedaj naslov podelijo z enim prijateljem

The Dark Pictures Anthology: Man of Medan je precej dolg naslov in morda komu ostaja neznanka. A zavedajte se, da je to nova epizodna igra razvijalca Supermassive Games, ki je pred tem spočel odlično grozljivko Until Dawn.

Man of Medan je prva epizoda te nove grozljive serije in igra vsebuje zelo zanimiv sodelovalni način. Naslov lahko preigravate tudi povsem sami, a res zasije šele takrat, ko v avanturo povabite še enega igralca. Sodelovalni način namreč ni takšen tipičen, kjer bi bila oba igralca vseskozi na istemu ekranu, ampak se vmes tudi ločita in njuna karakterja doživita vsak svojo zgodbo.

Sedaj bo takšno sodelovalno igranje veliko lažje, saj se je razvijalec za določen čas odločil igralcem ponuditi vstopnico Friend’s Pass. Vsak, ki si že lasti ali si bo lastil kopijo igre, bo namreč lahko v sodelovalno preigravanje povabil enega prijatelja in ta se bo lahko z vami podal skozi celotno zgodbo, brez da bi za to iz denarnice izgubil karkoli.

Vse kar morate narediti je da zaženete posodbljeno igro na Steamu in videli boste novo okno, v kateremu se nahaja poseben ključ. Tega nato pošljete prijatelju, ta ga aktivira na Steamu in že lahko začneta skupno igranje. Celoten potek aktivacije si lahko ogledate na spodnjemu posnetku.

Ponudba je omejena in ta akcija bo ostala veljavna do 6. januarja 2020.

Ljubiteljem grozljivk se zadevo vsekakor splača preizkusiti, še boljša novica pa je, da je igra trenutno znižana na Steamu za -40% na 17,99 €.

Naslednja epizoda se bo imenovala Little Hope, ta pa bo izšla enkrat naslednje leto.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime