Star Wars: The Rise of Skywalker dobil kupček novih dražilnikov

Še malo in nastopil bo december, kar je za oboževalce franšize Vojne zvezd pomemben mesec. Takrat namreč običajno dobimo povsem nov film in to se bo zgodilo tudi tokrat, ko bo v kino priletel The Rise of Skywalker.

To bo zaključek te dolgoletne sage in moram vam zaupati, da je to prvi Vojnozvezdni film, za katerega ne čutim prav nobenega navdušenja. Mislim, leteča princesa Leia v vesolju? Resno?!

Seveda sem morda v manjšini, a zadnja dva filma sta me pustila povsem hladna in v predzadnjemu delu sem ob ogledu enkrat celo zaspal. Glavni karakter Rey mi je povsem odveč, Adam Driver v vlogi Kylo Rena povsem zgrešena izbira in tudi ta glavni negativec se ne bo nikoli zapisal v zgodovino.

A dovolj ob mojemu pesmizmu, pripravlja se izid zadnjega dela in Disney je zagnal svojo oglaševalsko mašinerijo in na svojemu YouTube kanalu objavil nekaj zanimivih dražilnikov.

Dobili smo kratek izseček iz filma, ki prikazuje podenje po puščavi. Stormtrooperji se v dvokolesnikih in opremljeni z letečimi nahrbtniki zapodijo za našimi junaki, ki se morajo pred letečim mrčesom braniti na vse pretege.

Drugi dražilnik je imenovan “Duel” in ta nam pokaže, da ustvarjalci pri specialnih efektih niso šparali. Začetno valovanje morja bo zagotovo navdušilo vsakega, ki mu takšni valovi pošljejo paniko po žilah in celotni dražilnik nas očitno pripravlja na finalno soočenje med glavnima karakterjema.

Morda najbolj zanimiv je The Rise Of Skywalker Featurette, ki prikaže nekaj posnetkov iz ozadja snemanja prvih delov in tudi zadnje trilogije. Svoje vtise sporočijo igralci kot so Harrison Ford in Mark Hamill in zadeva vam bo zagotovo vzbudila nekaj nostalgičnih občutkov.

Star Wars: The Rise of Skywalker nas bo v kinih pričakal 19.12.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime