Nekaj čudnega se dogaja v Steamovi jesenski razprodaji

Če ste si morda že ogledali Steamovo jesensko razprodajo, ste zagotovo že na domači strani Steama opazili nekaj nenavadnega. Tam se je na začetku pojavila lepa pikslasta podoba trgovine, katera na začetku ni kazala ničesar nenavadnega. Pozorni ste zagotovo za prodajanim pultom opazili bradatega možaka, ki naj bi seveda predstavljal Gabe Newella – slavnega vodjo razvijalca Valve.

A od takrat je z vsakim dnem narisana trgovina in njena okolica postala bolj zlovešča in predvsem bizarna. Iz dneva smo se preselili v noč in prikazale so se čudne Cthulujevske pošasti. Iz jaška je pokukala ogromna lovka, ki v svoje seske pridobila nekega nesrečneža, na vrhu trgovine pa se je pojavila skrivnostna ninja, ki je glede na vizualni izgled lahko samo Sekiro. Že od začetka okoli skaklja prikupna bela zverinica Baba iz igre Baba Is You.

Trenutno je Skiro v polnem napadu na lovko, zadaj pa sta se pojavila še dva lika iz igre Children of Morta, ogromna pošast pa je vse bližje.

Seveda smo se vsi začeli spraševati, kaj za vraga naj bi vse skupaj pomenilo in zakaj so se pojavili na naslovnici ravno ti liki iz izbranih iger. Morda je Valve samo želel popestriti razprodajo, a morda se nam pripravlja nekaj večjega. Vse bo znano, ko se razprodaja zaključi, to pa se bo zgodilo 3. decembra.

zadeva je na začetku izgledala povsem nedolžno.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime