Phoenix Point – igra originalnih ustvarjalcev serije X-Com dobila zadnji napovednik pred izidom

Ste oboževalec poteznega bojevanja? Obožujete nadgrajevati pisano četo svojih herojev? Je pobijanje vesoljskega mrčesa vaše glavno vodilo v življenju?

Če ste na vsa ta vprašanja odgovorili pritrdilno, potem imamo za vas veselo novico. Približuje se namreč izid igre Phoenix Point in pod pojem “približuje” mislimo dejstvo, da se bo špil na vaših digitalnih policah pojavil že jutri, 3. decembra.

Razvijalec Snapshot Games je sestavljen iz veteranov, ki so originalno spočeli serijo X-Com in tudi ta novi naslov se ne bo bistveno razlikoval od novodobnih XCom izpeljank. A vseeno razlike so in to kar precej pomembne. Čeprav bo boj potezen, bo veliko bolj razgiban, pomembno vlogo pa bodo nosili tudi naši nasprotniki. Ti bodo lahko mutirali in se dodatno razvili, to pa bo neposreden odgovor na vašo taktiko, ki jo boste uporabljali skozi igro. Tako vas na virtualnem bojišču čaka veliko preobratov in presenečenj.

Phoenix Point bo vsaj za leto dni ekskluzivno zavezan Epic Games platformi, razvijalec pa je včeraj prikazal še zadnji napovednik pred izidom.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime