Starship Troopers bodo dobili svojo strategijo

Film Starship Troopers oz. pri nas poznan kot Vesoljski bojevniki velja za klasiko in čeprav je Hollywood nato naštancal ogromno nadaljevanj, se vsi strinjamo, da je bil prvi del še najboljši.

Premisa tega znanstveno-fantastičnega izdelka ni bila ne vem kako originalna. Vesoljski marinci so se spustili na planet, kjer so morali pospraviti lepo dozo vesoljskega mrčesa. Kar je iz filma naredilo kultno klasiko je njegov šarm, lepa doza humorja in ogromno akcije, kjer so nas pričakale lepo poustvarjeni sovragi, med katerimi zagotovo izstopa ogromen črn hrošč.

Originalni film je izšel leta 1997, a založnik Slitherine je mnenja, da ima zadeva še dovolj popularnosti, da se da po njej ustvariti povsem novo igro. Ta se bo imenovala Starship Troopers: Terran Command, šlo pa se bo za realno-časovno preživetveno strategijo.

Na novem naslovu dela razvijalec The Aristocrats, ki so pred tem razvili strategijo Order of Battle in ta je bila precej kvalitetna, tako da bo imel Terran Command za sabo dobro ime.

Igrali bomo v vlogi marincev, ki bodo gradili baze in si bodo morali utreti pot skozi neskončne vrste mrčesa. Gradili bomo lahko utrdbe, trenirali nove enote (med njimi tudi mehanizirane robote) in se borili na planetu, ki bo imel sproti generiran teren. Čaka nas tudi nekaj odločitev, saj bomo lahko denimo zavrnili ukaze našega poveljstva, a si bomo tako zaklenili določene tehnološke specializacije ter odklenili druge.

Starship Troopers: Terran Command pride enkrat naslednje leto, na voljo pa je že prvi napovednik, ki si ga lahko ogledate spodaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime