Nova Five Nights at Freddy’s je brezplačna platformščina, ki je sedaj na voljo za preigravanje

Five Nights at Freddy’s je grozljiva igra, ki se je za strašenje povsem zanašala na tehniko, imenovano “jump scare”. Špil je ob svojemu izidu povsem obnorel YouTubersko sceno, ki je za svoje gledalce najraje pred kamero kazala lažne krike groze, ustvarjalec Scott Cawthon pa je od takrat ustvaril več nadaljevanj in odvrtkov.

Eden takšnih je njegova zadnja igra Freddy in Space 2, gre pa za platfomščino, ki je v bistvu nadaljevanje mini igre iz Five Nights at Freddy’s sveta.

Če ste pričakovali novo dozo grozljivosti, vas moramo razočarati, saj gre za precej barvito, od strani gledano premagovanje preprek in raznih sovragov. Glavni junak bo tokrat kosmatinasti Freddy, ta pa bo moral rešiti svojega sina, ki je ostal izven zavetja vesoljske baze, ostala pa mu je omejena zaloga zraka.

Freddy in Space 2 je bil v bistvu ustvarjen za Game Theory prenos v živo, kjer bodo zbirali prostovoljne prispevke za bolnico St. Jude.

A špil lahko preizkusite tudi sami in to povsem brezplačno. Če ste oboževalec Freddy serije in morate preigrati prav vse, kar vam ponuja ta franšiza, se odpravite na sledečo povezavo in se začnite zabavati.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime