Nova Five Nights at Freddy’s je brezplačna platformščina, ki je sedaj na voljo za preigravanje

Five Nights at Freddy’s je grozljiva igra, ki se je za strašenje povsem zanašala na tehniko, imenovano “jump scare”. Špil je ob svojemu izidu povsem obnorel YouTubersko sceno, ki je za svoje gledalce najraje pred kamero kazala lažne krike groze, ustvarjalec Scott Cawthon pa je od takrat ustvaril več nadaljevanj in odvrtkov.

Eden takšnih je njegova zadnja igra Freddy in Space 2, gre pa za platfomščino, ki je v bistvu nadaljevanje mini igre iz Five Nights at Freddy’s sveta.

Če ste pričakovali novo dozo grozljivosti, vas moramo razočarati, saj gre za precej barvito, od strani gledano premagovanje preprek in raznih sovragov. Glavni junak bo tokrat kosmatinasti Freddy, ta pa bo moral rešiti svojega sina, ki je ostal izven zavetja vesoljske baze, ostala pa mu je omejena zaloga zraka.

Freddy in Space 2 je bil v bistvu ustvarjen za Game Theory prenos v živo, kjer bodo zbirali prostovoljne prispevke za bolnico St. Jude.

A špil lahko preizkusite tudi sami in to povsem brezplačno. Če ste oboževalec Freddy serije in morate preigrati prav vse, kar vam ponuja ta franšiza, se odpravite na sledečo povezavo in se začnite zabavati.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Na splet ušel nov Assassin’s Creed Valhalla posnetek, ki prikaže šefovsko bitko

Nekaj dni nazaj smo poročali o prvem pravem igralnem posnetku za prihajajoči Assassin's Creed Valhalla. Nek pogumnež je na splet brez dovoljenja...

Ubisoft za en teden podarja dostop do vseh svojih iger

Francoski založnik Ubisoft nam bo čez nekaj dni pokazal, na čem vse je delal zadnje leto in glede na to, da je...

Prvi Ultra skupek zmajevskih skinov v igri Valorant vas bo stal okoli 100 €

Valorant je zabavna večigralska igra, a razvijalec Riot je ni izdal samo zaradi tega, ker se je počutil darežljivega, ampak zato, da...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!