Nova Five Nights at Freddy’s je brezplačna platformščina, ki je sedaj na voljo za preigravanje

Five Nights at Freddy’s je grozljiva igra, ki se je za strašenje povsem zanašala na tehniko, imenovano “jump scare”. Špil je ob svojemu izidu povsem obnorel YouTubersko sceno, ki je za svoje gledalce najraje pred kamero kazala lažne krike groze, ustvarjalec Scott Cawthon pa je od takrat ustvaril več nadaljevanj in odvrtkov.

Eden takšnih je njegova zadnja igra Freddy in Space 2, gre pa za platfomščino, ki je v bistvu nadaljevanje mini igre iz Five Nights at Freddy’s sveta.

Če ste pričakovali novo dozo grozljivosti, vas moramo razočarati, saj gre za precej barvito, od strani gledano premagovanje preprek in raznih sovragov. Glavni junak bo tokrat kosmatinasti Freddy, ta pa bo moral rešiti svojega sina, ki je ostal izven zavetja vesoljske baze, ostala pa mu je omejena zaloga zraka.

Freddy in Space 2 je bil v bistvu ustvarjen za Game Theory prenos v živo, kjer bodo zbirali prostovoljne prispevke za bolnico St. Jude.

A špil lahko preizkusite tudi sami in to povsem brezplačno. Če ste oboževalec Freddy serije in morate preigrati prav vse, kar vam ponuja ta franšiza, se odpravite na sledečo povezavo in se začnite zabavati.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!