Resident Evil 3 Remake dobil prve slike

Govorice postajajo vse glasnejše, da bomo po odlični predelavi Resident Evil 2 Remake dobili predelani tudi tretji del. Zaenkrat še ni bilo napovedanega nič uradnega, a po včerajšnjemu dogajanju je Resident Evil 3 postal praktično potrjen.

Spletna stran Gamstat budno motri za vsem, kar se pojavi na Sonyjevi trgovini PSN in tam so včeraj zasledili nekaj presenetljivega. Prikazale so so namreč naslovnice za ameriško/evropsko verzijo igre Resident Evil 3 Remake in za japonsko inačico, ki je pri Azijcih poznana pod imenom Biohazard 3.

Napoved naslova je tako očitno praktično pred vrati, po vseh predvidevanjih pa se bo to zgodilo na podelitvi Video Game Awards 2019, katera se bo odvila 13. decembra. Glede na to, da so se pojavile slike v PSN trgovini nekateri ugibajo, da morda izid ni tako daleč stran in bo zadeva kmalu postala na voljo za prednaročanje.

Skorajšnji izid zna biti presenetljiv, saj je Resident Evil 2 Remake izšel v začetku letošnjega leta, a morda je Capcom na trojki delal vzporedno z drugim delom.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime