Nova Outlast igra bo večigralska sodelovalna grozljivka

Ljubitelji grozljivih iger ste zagotovo že seznanjeni z igrami Outlast. Razvijalec Red Barrel je originalno igro postavil v okolico psihiatrične bolnice, kjer so po hodnikih tavali morilski pacienti, dvojka pa nas je odpeljala na podeželje. V obeh primerih smo s sabo nosili priročno kamero, ki je osvetlila tiste temne predele okolice, naša najboljša obramba pa je vedno bila beg pred nasprotniki in skrivanje.

Dolgo se je ugibalo, kaj nam bo prinesel tretji del in sedaj je te skrivnosti konec. Trojka se bo imenovala Outlast Trials, za razliko od predhodnikov pa bo to večigralski sodelovalni projekt, kjer se bodo skozi avanturo lahko podali štirje igralci.

Znašli se bomo v vlogi subjekta eksperimenta sredi hladne vojne, tokrat pa ne bomo nosili kamere, ampak posebna očala za gledanje v temi. No, vsaj tako ugibamo iz prve uradne slike, to pa je tudi vse kar vemo v igri. Soustanovitelj studia, David Chateauneuf, je povedal, da so zaenkrat zaključili s konceptno fazo naslova in se je sedaj začel pravi razvoj. Trials je tako še v zelo zgodnji fazi nastajanja in če bi ugibali, je to igra, ki nas bo strašila šele enkrat od 2021 dalje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime