Pathfinder: Wrath of the Righteous uradno najavljen

Razvijalec Owlcat Games je lani močno presenetil vse RPG igralce s svojim prvim naslovom Pathfinder: Kingmaker. Od takrat še ni preteklo veliko vode in pridni Rusi že delajo na nadaljevanju, ki bo tokrat nosilo ime Pathfinder: Wrath of the Righteous.

Naša novo izbrana četica herojev se bo podala v isto deželo Golarion, a tokrat se bodo naše avanture odvijale na posebnem delu mape, imenovanem Worldwound. Tam nas čaka ogromno nevarnih demonov, ki bodo prihajali iz razpoke v demonski svet Abyssa.

Razvijalec pravi, da se je naučil ogromno od prvega dela in da bo nova igra zgrajena na postavljenih temeljih stare. Igralce čaka ogromno starih in novih obrazov, dodali pa so tudi dva nova igralna razreda: The Witch in Oracle. Igralni razredi bodo lahko tudi napredovali v Mythic različice kot so Lich ali pa angel.

Pathfinder: Kingmaker je imel ob izidu kar veliko težav, saj je bila zadeva izjemno hroščata, veliko ljudem pa je šlo v nos upravljanje vašega kraljestva, ki je motilo potek igre. Če bo Owlcat Games te zadeve uredil, nas morda čaka prava RPG poslastica, upamo pa tudi, da malce preuredijo bojevanje in tega naredijo bolj dinamičnega v stilu Tyranny.

Žal zaenkrat nimamo slik, igralnega posnetka ali pa datuma izida, za več informacij pa spremljajte uradno stran.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime