To soboto se bo v Ljubljani odvil največji anime in manga dogodek Makkon 2019

Še eno leto je naokoli in spet je napočil čas za tradicionalni dogodek Makkon 2019, ki v Sloveniji že nekaj časa skrbi za vse anime in manga navdušence.

Obiskovalce čaka pester program aktivnosti, kjer boste lahko odigrali kakšno igro in se preizkusili v arkadnih plesih. Poleg tega vas čaka lepa količina poučnih predavanj ter tekmovanj, ki so vsako leto različna in ohranjajo svežino dogajanja Makkona.

Na pašo bodo postavljene tudi vaše oči, saj si boste lahko ogledali pestro razstavo domačih umetnikov, poleg tega pa bodo na prostoru zanimivi razstavljavci, ki bodo prikazali svoje raznovrstne izdelke.

Na dogodku bo prisotna najnovejša UVI Gear periferija.

Za igričarje bo zagotovo najbolj zanimiv UVI štant, ki bo tam pokazal praktično vse kar ponujajo. Preizkusili boste lahko njihovo najnovejšo periferijo UVI Gear, se usedli za dirkalni sedež UVI Racing ali pa se zavrteli v že uveljavljeni znamki UVI Chair stolov. UVI obljublja tudi lepe nagrade za vsakega, ki mu bodo njihovi produkti dovolj zanimivi za naročilo. Mimogrede, izdelki bodo tam močno znižani, zato se jih splača obiskati.

Navdušenci nad dirkanjem boste lahko preizkusili UVI Racing sedeže.

Svoje izdelke bo prikazala tudi trgovina z igračami ToJeTO, za tiste, ki pa bi radi prigriznili kaj sladkega, pa bo tam trgovina Nippon Sweets, katera ponuja pristne japonske sladkarije.

Predvsem pa je namen Makkona druženje, kjer lahko s sogovorniki pokramljate glede svoje strasti do animejev in občudujete zanimivo napravljene cosplay umetnike.

Tudi letos bo prizorišče dogajanja Fakulteta za računalništvo in informatiko, v navigacijo pa vtipkajte naslov Večna pot 113, Ljubljana.

Makkon 2019 je povsem brezplačen, odvil pa se bo že to soboto, 7. decembra. Za več informacij obiščite njihovo uradno spletno stran.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime