Snoop Dogg je zaradi nekega čudnega razloga sedaj v igri NHL 20

EA na področju hokejskih iger nima konkurence, zato lahko preko posodobitev počne karkoli hoče. Tako so včeraj igri NHL 20 omogočili nov popravek, ta pa je igralce ujel povsem nepripravljene.

Posodobitev je namreč prinesla možnost, da med vašo igro kot komentator pridruži slavni rapper Snoop Dogg. Ta nato med igro spušča zabavne opazke in malce pokramlja z uradnim komentatorjem. Snoop je postal tudi igralni karakter v World of Chel igralnemu načinu, tako da lahko ledeno površino po novem osvojite kot boter starošolskega rapa.

EA je v preteklosti že namigoval, da bo v igro vpeljal nekatere slavne osebe. Me omenjenimi osebami so bili igralec Will Ferrel, pevec Drake, legendarni hokejist Wayne Gretzky in Snoop. Glede na to, da je slednji postal pravkar resničnost, se znajo v igri pojaviti tudi druge prej naštete slavne osebnosti.

Snoop je morda čudna izbira, a tip dejansko ima nekaj izkušenj, saj je že sedel na komentatorskem mestu v uradni tekmi med L.A. Kingsi ter Pittsburgh Penguinsi letos januarja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime