Slavni YouTuber na posnetku nasilno nad svojo punco

YouTuber Onision in njegov kanal sta že dolgo prisotna na YouTube platformi. V vsemu temu času je kanal nabral preko 2 milijona sledilcev, pred kratkim pa je na površje priplaval nov posnetek, ki Onisiona prikaže kot velikega nasilneža in izkoriščevalca.

Onisionovo pravo ime je Gregory Jackson in tip se kar kopa v kontroverzijah. V zadnjemu letu ga je kar 6 žensk obtožilo neprimernega obnašanja, ena od njih pa je bila stara samo 16 let. Takrat je živela skupaj z Jacksonom in njegovo partnerico in postala naj bi žrtev “groominga”. To pomeni, da jo je Jackson emocionalno navezal nase, samo zato da bi jo lahko nato psihično in seksualno izkoriščal, brez da bi ga žrtev prijavila oblastem.

Novi posnetek, ki je včeraj preko Reddita obnorel celotni internet, pa prikazuje Jacksonov nasilni verbalni naslov na njegovo tedanjo punco Shiloh Hoganson. Posnetek je bil v bistvu najprej oblikovan kot zabaven skeč, a vmes zadeva postane resna, ko ji Jackson zagrozi, da tega posnetka ne bo nikoli nihče videl, saj mora iti najprej vse čez njega in nihče ne bo izvedel za njegovo izkoriščanje. Nato začne v Shiloh metati sladkarije in več kot očitno je, da punci zadeva ni bila zabavna.

Onison je leta 2011 objavil njen živčni zlom, čeprav ta ni bil namenjen za publiko. Shiloh je javno spregovorila o njegovem izkoriščanju novembra letos v oddaji Have a Seat, katero gosti znani Chris Hansen. Tam je povedal, da žrtve ne smejo zanemariti svojega notranjega glasu, ki jim govori, da je nekaj narobe in da naj poiščejo pomoč.

Hansen je 3. decembra objavil na Twitterju, da trenutno poteka kriminalistična preiskava in da ima YouTuber še več takšnih žrtev. Onisionov kanal je zaenkrat še na voljo, a je tip izključil opcijo komentiranja posnetkov.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime