Novi film Ryan Reynoldsa prikaže kaj bi se zgodilo, če bi se NPC-ji v GTA Online začeli postavljati zase

Free Guy je novi film Ryan Reynoldsa, ki ga poznamo predvsem po vlogi Deadpoola, še bolj nedavno pa je posodil svoje glasilke Pikachuju v animiranemu filmu Detective Pikachu.

In Free Guy je vsekakor originalen. Ryan bo tokrat igral povsem običajnega prebivalca metropole, ki dela na bančnem okencu, sodelavci pa ga kličejo po imenu Guy. Počuti se, kot da njegovo življenje nima prav posebnega smisla in da je povsem povprečen, nato pa enega dneva spozna, da se v bistvu nahaja v igri, njegova naloga pa je, da igra vlogo čisto navadnega prebivalca. Nato se odloči vzeti zadevo v svoje roke in razbiti okove povprečnosti in postati heroj.

Free Guy je nedavno dobil prvi napovednik in zadevo bi lahko strnil v stavku: “Kaj bi se zgodilo, če bi se NPC v GTA Online začel boriti sam zase?” Vsekakor zanimiva ideja, a vprašanje je, kako bo končni izdelek ujel gledalce. Glede na to, da se gre za komedijo, me šale v napovedniku niso ravno nasmejale, a morda me bo film le zabaval, saj redko dobimo tako specifične izdelke, ki so usmerjeni v industrijo videoiger. V enemu kadru celo vidimo neko punco, ki pleše Fortnite ples!

A preden bomo lahko gledali premiero nas čaka še kar nekaj čakanja. Free Guy bo namreč v kinih zaživel šele 3. julija 2020.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime