Pillars of Eternity 2: Deadfire za PS4 in Xbox One dobil datum izida

Ime Pillars of Eternity je znano vsakemu RPG navdušencu in čeprav se drugi del ni ravno dobro prodajal, kar je pripeljalo do negotovosti glede prihodnosti celotne franšize, se razvijalec Obisidan počasi pripravlja, da bo igra izšla tudi za konzole.

Pillars of Eternity 2 je na PC-ju izšel lani in je bil pri nekaterih nominiran za najboljšo RPG izkušnjo 2018. V enemu letu od izida je špil pridobil 3 večje razširitve: Beast of Winter, The Forgotten Sanctum in Seeker, Slayer, Survivor. Prav tako je razvijalec preko brezplačne posodobitve dodal potezni način, katerega so zahtevali predvsem navdušenci nad odličnimi igrami Divinity: Original Sin.

Vse to bo dodano v Ultimate Edition različici igre, ki bo 28. januarja izšla za konzoli PlayStation 4 ter Xbox One. Zaenkrat še ni besede, kdaj točno bodo svojo kopijo igre prejeli tudi Nintendo Switch lastniki.

Pillars of Eternity II: Deadfire Ultimate Edition bo moč kupiti tako v digitalni kot tudi v fizični obliki. Na voljo bo tudi zbirateljska verzija, ki bo vsebovala še ogromen kipec Od Nue, 3D nalepko, obesek in še druge dobrote.

Mimogrede, igra je trenutno za 50% znižana na Steamu in jo lahko trenutno kupite za 22,99 €.

Razvijalec je za Ultimate Edition spočel tudi napovednik, ki si ga lahko ogledate spodaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime