Popolna predelava izvirne Half-Life igre, Black Mesa, je sedaj igralna od začetka do konca

Se zavedate, da je modifikacija Black Mesa, ki si je zadala predelati celotni izvirni Half-Life v pogon Source, svojo življenjsko pot začela leta 2004?

Po 15-ih letih razvoja je zadeva vendarle priplezala skoraj do svoje finalne 1.0 različice, a ne povsem. Razvijalec Crowbar Collective, ki je za modifikacijo že dolgo nazaj dobil blagoslov razvijalca Valve, tako da lahko zadevo sedaj prodaja na Steamu, je že dolgo tega imel igralno različico modifikacije, a so tej manjkali zadnji nivoji iz vesolja Xen. Ker je bil ravno ta del po mnenju mnogih najslabši del izvirne igre, razvijalec ni samo grafično polepšal nivojev, ampak jih je tudi popolnoma predelal.

To je seveda zopet zahtevalo svoj čas, a sedaj je Black Mesa končno v fazi, ko lahko celotno igro preigrate od začetka do konca. Ni pa to finalna različica, ampak zgolj beta, katera bo dobila še veliko popravkov.

A če vam je čakanja dovolj (upravičeno) potem se lahko spravite preigravati celotno Black Meso. Če si zadevo lastite na Steamu, jo samo desno kliknite v vaši knjižnici in pod zavihkom “Betas” izberite opcijo “public-beta”.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime