Ta četrtek se bodo odvili igričarski Oskarji na dogodku The Game Awards 2019, razkritih pa bo tudi 10 novih iger

V zgodnjih jutranjih urah v četrtek, 12. decembra, se bo odvila podelitev nagrad The Game Awards 2019, kjer bodo kritiki in igralci iz celega sveta izbrali najboljše naslove, ki so nas razveselili v letu 2019.

Voditelj prezentacije bo znova idejni oče tega dogodka, Geoff Keighley, ta pa nam poleg podelitve nagrad pripravlja kar lepo dozo presenečenj v obliki še nenajavljenih iger.

Razkritih naj bi bilo vsaj 10 do sedaj še nenajavljenih iger, dobili pa bomo tudi nove informacije o že objavljenih projektih. Znano je že, da bo Valve z nami podelil igralen posnetek za Half-Life: Alyx, žal pa je Geoff potrdil da Resident Evil 3 Remake ne bo prisoten. A morda je to izjavil samo zato, da bi nas potem na podelitvi povsem presenetil, hmmm?

Geoff je za The Game Awards 2019 pripravil čisto pravi napovednik, ki prikaže veliko izsečkov iz iger, ki smo jih videli v 2019, prikazano pa je tudi nekaj kadrov iz komaj najavljenih projektov kot je denimo Diablo 4. Vmes lahko celo vidimo izseček iz igre Elden Ring – novega projekta izpod rok razvijalca FromSoftware in pisatelja George R.R. Martina.

A ustavite konje, saj je Geoff izjavil, da je napovednik narejen v bistvu za to, da sam sebe pripravi in zagreje za podelitev in da to nikakor ne pomeni, da bodo vse te igre prisotne na podelitvi.

Za The Game Awards lahko še vedno glasujete in na vrhi pripeljete svoj omiljeni naslov, podelitev pa se bo odvila 12. decembra, ob 3.30 zjutraj.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition je brezplačen na Epic Games trgovini

Pisali smo že o tem, da je upraviteljska strategija zabaviščnih parkov RollerCoaster Tycoon 3 nenadoma skrivnostno poniknila iz prodajnih polic Steama. Kasneje...

RuneScape po skoraj dvajsetih letih prihaja na Steam

Ko se kak MMO igralec bobna po prsih in okoliškim igralcem razlaga, da je veteran tega žanra, saj je svojo kariero začel...

Amazon najavil svoj pretočni servis iger Luna

Zdi se, da se bo igranje v naslednji generaciji korenito spremenilo in ostareli igričarji, ki se še spomnimo nameščanja iger iz spraskanih...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!