Ghostbusters: Afterlife dobil prvi, pravi napovednik

Izganjalci duhov bodo po vseh teh letih končno dobili tisto pravo nadaljevanje legendarne franšize, ki je leta 2016 sicer dobila nekakšen ponovni zagon, a so tisti poskus predelave spljuvali praktično vsi.

Ghostbuster: Afterlife bo namreč režiral Jason Reitman, ki je sin originalnega režiserja Ivan Reitmana. Zgodba bo direktno nadaljevanje prvih dveh delov in včeraj smo dobili prvi pravi napovednik iz katerega se lahko naučimo marsikaj.

Afterlife pa bo močno drugačen od svojih predhodnikov, saj bo štorija tokrat sledila dogodivščinam vnukov originalnih izganjalcev, ki v podeželskemu mestu odkrijejo slavno izganjalsko opremo svojih dedkov. Gume bodo zopet zacvilile na rešilcu Ecto-1, ki se bo odpravil razkriti skrivnostne potrese, ki tresejo speče mestece sredi žitnih polj in traktorjev.

V glavni vlogi se bo pojavil igralec Finn Wolfhard, ki očitno nase vleče paranormalne vloge. Gledali smo ga v seriji Stranger Things te filmih Tisto, sedaj pa se bo preizkusil še med izganjalci duhov.

Napovednik žal ne prikaže stare garde, a je že potrjeno, da se bodo prikazali tudi igralci Bill Murray, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver ter Ernie Hudson, Harold Ramis pa je žal umrl leta 2014.

Ghostbusters: Afterlife je od izida še precej daleč stran, v kinih ga bomo gledali 10. julija 2020.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime