GOG Galaxy 2.0 sedaj na voljo v odprti beti

Igralci na PC-ju se dandanes utapljamo v različnih zaganjalnikih, saj se zdi, da bi prav vsak založnik rad odprl svojo digitalno trgovino in zase zadržal vse denarce, namesto da Steamu odbija provizijo. Zato zna biti žongliranje z vsemi temi programi, uporabniškimi imeni in gesli prava muka.

Zato se je GOG spomnil odlične rešitve, kjer bi vse knjižice iger iz različnih platform združil pod eno streho in bi uporabnik vse skupaj nadziral samo iz enega programa. Tako se je rodil GOG Galaxy 2.0, ta pa je včeraj prešel v odprto beta testiranje.

To pomeni, da lahko sedaj aplikacijo prenese prav vsak in takoj začne s testiranjem. Podprti so praktično vsi zaganjalniki kot so Steam, Origin, uPlay, Epic Games in Battle.net. Tako boste na enemu mestu imeli vse igre, videli pa boste lahko tudi odklenjene dosežke ter razne statistike igranja, kot je denimo čas preživet v posamezni igri. Odprl se vam bo tudi seznam prijateljev, ki jih boste lahko sedaj končno lahko združili pod isto streho.

Zadeva je precej preprosta za uporabo. Najprej se prijavite v svoj GOG račun, nato pa pod nastavitvami uvozite še ostale zaganjalnike, za vsakega posebej pa se boste morali seveda najprej vpisati.

Ker je Galaxy 2.0 še vedno v beti, lahko pričakujete kakšnega hrošča. Če vam je zadeva zanimiva, se odpravite na sledečo povezavo in si prenesite svojo kopijo.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!