GOG Galaxy 2.0 sedaj na voljo v odprti beti

Igralci na PC-ju se dandanes utapljamo v različnih zaganjalnikih, saj se zdi, da bi prav vsak založnik rad odprl svojo digitalno trgovino in zase zadržal vse denarce, namesto da Steamu odbija provizijo. Zato zna biti žongliranje z vsemi temi programi, uporabniškimi imeni in gesli prava muka.

Zato se je GOG spomnil odlične rešitve, kjer bi vse knjižice iger iz različnih platform združil pod eno streho in bi uporabnik vse skupaj nadziral samo iz enega programa. Tako se je rodil GOG Galaxy 2.0, ta pa je včeraj prešel v odprto beta testiranje.

To pomeni, da lahko sedaj aplikacijo prenese prav vsak in takoj začne s testiranjem. Podprti so praktično vsi zaganjalniki kot so Steam, Origin, uPlay, Epic Games in Battle.net. Tako boste na enemu mestu imeli vse igre, videli pa boste lahko tudi odklenjene dosežke ter razne statistike igranja, kot je denimo čas preživet v posamezni igri. Odprl se vam bo tudi seznam prijateljev, ki jih boste lahko sedaj končno lahko združili pod isto streho.

Zadeva je precej preprosta za uporabo. Najprej se prijavite v svoj GOG račun, nato pa pod nastavitvami uvozite še ostale zaganjalnike, za vsakega posebej pa se boste morali seveda najprej vpisati.

Ker je Galaxy 2.0 še vedno v beti, lahko pričakujete kakšnega hrošča. Če vam je zadeva zanimiva, se odpravite na sledečo povezavo in si prenesite svojo kopijo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime